+ WhatsApp: +36 70 555 6685 💗 1054 Budapest, Báthory utca 4. hello@eskuvopalota-budapest.hu

Ceremóniamester

A ceremóniamester munkája már a nagy nap előtt megkezdődik, amikor a szervezés során ellát benneteket tanácsaival, és a sok-sok esküvőn szerzett tapasztalatával segít hogy az esküvő napján minden flottul menjen.

A ceremóniamester tevékenységének egy része a háttérben zajlik, amelyből Ti csak annyit észleltek, hogy minden az elképzeléseknek megfelelően, simán zajlik, ám nagyon sok fontos teendőt kell elvégezni ahhoz, hogy a nagy nap mindenki számára a lehető legélvezehetőbb és zökkenőmentes legyen.

Milyen tevékenységek tartoznak bele a ceremóniamester munkájába?

– Segít kialakítani a nagy nap programját

– Igény szerint segít az esküvőszervezésben
– Az esküvő napján koordinálja a szolgáltatókat és a násznépet

– Felkonferálja a történéseket, igény esetén beszédeket mond

– Mindig tudja, mivel dobja fel a hangulatot és hogyan hidalja át akár  a váratlan helyzeteket is

  Ha fontos számotokra, hogy esküvőtök laza, gördülékeny, jó hangulatú és nevetéssel teli emlékezetes nap legyen –  ismerkedjetek meg az Esküvőpalota Budapest Ceremóniamestereivel.

Szeretettel várunk egy kellemes, díjmentes konzultációra! 

Érdekel egy-két szolgáltatás, esetleg az egész esküvőszervezést szeretnéd megkönnyíteni? Hiányzik a ruha, öltöny, karikagyűrű?
Gyertek el hozzánk egy díjmentes konzultációra
tanácsadó kollégánk átbeszéli Veletek egy csésze kávé, üdítő mellett, hogy hol tartotok az esküvőszervezésben, mi az ami hiányzik - és ennek megfelelően ajánl és bemutat szolgáltatókat, lekérdezi a foglaltságukat, ajánlatot ad. A szerződéskötésig mindent kézben tart. Megmutatja a menyasszonyi ruhaszalont, férfivárót az öltönyszalonnal, körbevezet benneteket az Esküvőpalotában és igény szerint ruhát is tudtok próbálni. Mindez rejtett költségek és kötelezettség nélkül - mindenben a segítségetekre leszünk.

Majdnem minden hétvégén tematikus programokkal, nyílt nappal várunk, érdemes eljönni hozzánk! 

Soron következő programjaink jegyespároknak:

Kérdésed van?  Visszahívunk!

7 + 12 =