+ WhatsApp: +36 70 555 6685 💗 1054 Budapest, Báthory utca 4. hello@eskuvopalota-budapest.hu

Ceremóniamester

A ceremóniamester munkája már a nagy nap előtt megkezdődik, amikor a szervezés során ellát benneteket tanácsaival, és a sok-sok esküvőn szerzett tapasztalatával segít hogy az esküvő napján minden flottul menjen.

A ceremóniamester tevékenységének egy része a háttérben zajlik, amelyből Ti csak annyit észleltek, hogy minden az elképzeléseknek megfelelően, simán zajlik, ám nagyon sok fontos teendőt kell elvégezni ahhoz, hogy a nagy nap mindenki számára a lehető legélvezehetőbb és zökkenőmentes legyen.

Milyen tevékenységek tartoznak bele a ceremóniamester munkájába?

– Segít kialakítani a nagy nap programját

– Igény szerint segít az esküvőszervezésben
– Az esküvő napján koordinálja a szolgáltatókat és a násznépet

– Felkonferálja a történéseket, igény esetén beszédeket mond

– Mindig tudja, mivel dobja fel a hangulatot és hogyan hidalja át akár  a váratlan helyzeteket is

  Ha fontos számotokra, hogy esküvőtök laza, gördülékeny, jó hangulatú és nevetéssel teli emlékezetes nap legyen –  ismerkedjetek meg az Esküvőpalota Budapest
Ceremóniamestereivel.

Jöhettek időpontra vagy anélkül is

Menyasszonyi ruhapróbára, egyedi menyasszonyi ruha készítésre, esküvőszervezés, dekoráció szolgáltatásra kérjük, foglaljatok időpontot.

Amennyiben több szolgáltatás iránt is érdeklődnétek, akkor is érdemes időpontot kérni, hogy nyugodtan, csak veletek tudjon foglalkozni kollégánk.

Ha előzetesen érdeklődtök, körbenéznétek nálunk vagy vőlegény öltözéket vásároltok, gyertek nyitvatartási időben bármikor!

  • Menyasszonyi ruha próba

Menyasszonyi ruha próbához a kényelmes időtöltés érdekében időpont foglalását kérjük.  A ruhapróba 60 perc, melyre kísérőket is hozhatsz:)

Ha van rá lehetőséged, ne gyere teljes sminkben, mert a ruhában akár véletlenül is foltot hagyhat. Természetesen kolléganőnk segít majd az öltözködésben, így erre közösen oda tudunk figyelni 🙂

 

  • Vőlegény ruházat

Időpont nélkül is jöhettek nyitvatartási időben bármikor, de ha szeretnétek biztosra menni, hogy nem kell 5 percet sem várni, akkor 60 percnyi konzultációra foglaljatok időpontot.

Tanácsadó kollégánk segítségével a próba során kiválasztjátok kínálatunkból a megfelelő öltönyt, inget az esküvőre.

Lehetőség van teljesen személyre szabott esküvői öltözéket is készíttetni.

  • Egyedi menyasszonyi ruha készítés

Egyedi nenyasszonyi ruha készíttetés szintént időpontfoglaláshoz kötött, 60 perc időtartamban.

A konzultáció alkalmával divattervező kollégánkkal találkozol, egyeztetitek az elképzelést (hozhatsz fotót is) és megtörténik a méretvétel is.

  • Dekoráció & virág

60 perces konzultációs időtartam.

Dekorációval foglalkozó kolléganőnk szívesen elmondja a lehetőségeket, összeállítja a számotokra legjobb, legkedvezőbb megoldást.

  • Többféle esküvői szolgáltatás 

60 perces konzultációs időtartam.

Bemutatjuk szolgáltatóinkat - megbeszéljük a a tervezett esküvő részleteit és eldöntitek, mely szolgáltatásokat szeretnétek igénybe venni, mire készítsünk árajánlatot. 

  • Esküvőszervezés

60 perces konzultációs időtartam.

Esküvőszervezőnkkel megbeszélitek az esküvő részleteit, elképzeléseiteket és amennyiben szimpatikus az általa javasolt terv, az egész esküvőt rugalmasan, kompletten megszervezzük számotokra.

✆ Visszahívást kérek!

13 + 6 =

1054 Budapest, Báthory utca 4.  |  +36 70 417 0900

1061 Budapest, Andrássy út 43.

Esküvőpalota