06 70 417 0900 💗 1061 Budapest, Andrássy út 43. hello@eskuvopalota-budapest.hu

Személyre szabott esküvői dekoráció & virág

Számíthattok ránk a komplett dekorációban, a virágcsokrokban és díszekben, kiegészítőkben és a grafikai elemekben is, hogy a harmónia is megjelenjen és ez az összhang is segítsen feledhetetlenné tenni a nagy pillanatokat.

Rajongunk az esküvőkért.  Szeretjük a változatosságukat, még akkor is, ha vannak bizonyos sémák, miattatok sosincs két egyforma esküvő.  Ti, a párok adjátok annak sava-borsát, tőletek lesz egyedi.

 

Dekorációs szolgáltatásaink

Szívesen veszünk részt a közös ötletelésben, tervezésben, esküvői helyszín bejárásban és akár a szervezéssel járó feladatokat is levesszük a vállaitokról. A szolgáltatásaink elemeit akár külön-külön is megrendelhetitek, a legapróbb igényt is nagy örömmel valósítjuk meg. Vállaljuk, hogy varázslatos hangulatot teremtünk a rusztikustól a modernig,  bármilyen stílusban.

Csomagajánlatok

Háromféle előre összeállított csomagunk megkönnyíti a tervezést!
Minden csomagunkba csempészünk egy kis egyediséget is, és bátran kiegészíthetők további dekorelemekkel, élő virágokkal.

“Meghitt”
dekorációs csomag 50 fő alatt

Alap dekoráció a kicsi, de annál nemesebb eseményekre, ha szeretnétek, hogy a szűk körű, kisebb létszámú esküvőtök is meghitt, ünnepélyes és egyben stílusos is legyen!

A csomag tartalma:
székszoknya, székmasni, asztali futó, száraz virágokból, termésekből, vagy prémium minőségű selyem virágokból készült főasztaldísz, illetve vendég asztalok dekorációja (élő virág dekoráció külön választható). A textil dekorációnál többféle anyag és színárnyalat közül tudtok választani. Vidéki helyszín sem probléma, oda külön költséget kalkulálunk a helyszín ismeretében.

118.000,-Ft
budapesti kiszállítással, felhelyezéssel és bontással

11 + 12 =

“Csillogó”
dekorációs csomag 50-100 fő

Azoknak ajánljuk, akik se nem kicsi, se nem túl nagy esküvőben gondolkodnak, akiknek fontos a harmónia, akik szeretnének egy komplettebb dekorációt, de mégsem szeretnének sok mindent. Ha szeretnétek, hogy az esemény ünneplőbe öltöztetése mellett egy kis egyediség is megjelenjen.

A csomag tartalma:
székszoknya, székmasni, asztali futó, száraz virágokból, termésekből, vagy prémium minőségű selyem virágokból készült főasztaldísz, illetve vendég asztalok dekorációja (élő virág dekoráció külön választható), háttér dekoráció fényfüggönnyel, vagy egyedi fény és szárazvirág kompozícióval és szolíd mennyezet dekoráció. A textil dekorációnál többféle anyag és színárnyalat közül tudtok választani.
Vidéki helyszín sem probléma, oda külön költséget kalkulálunk a helyszín ismeretében.

269.000,-Ft
budapesti kiszállítással, felhelyezéssel és bontással

12 + 3 =

“Oltári”
dekorációs csomag

A nagyobb rendezvényekre, vagy olyan esküvői helyszínekhez ajánljuk, ahol vagy több dekort igényel a hely vagy önmagában is stílusos és azt a vonalat szeretné a pár követni a dekorban is. Exkluzív megoldásokkal tűzdelt csomag.

A csomag tartalma:
székszoknya, vagy alternatívaként szék bérlés, szék dekoráció (nem feltétlen masni), különlegesebb asztali futó, főasztal és asztal díszek száraz virágokból vagy prémium minőségű selyemvirágokból (élő virág dekoráció külön választható), kiegészítőkkel, mint például gyertyák, mécsesek, alapokkal együtt, úszógyertya, dekorkövek, fa szelet, rattan vagy egyéb alap vagy tükör lap alapnak. Háttér és mennyezet dekoráció, szertartás helyszín dekorációja (boldogságkapu díszítéssel, bevonulás útvonalának dekorja, szék dekoráció), kiegészítő elemek.

 588.000,-Ft
budapesti kiszállítással, felhelyezéssel és bontással

15 + 4 =

Esküvői virág

menyasszonyi csokor, dobócsokor, kitűzők, koszorúslány csokrok, kardíszek, hajdíszek, szülőköszöntő virágok, autódekoráció, boldogságkapu virág dísze, kiegészítő virág dekorációk, stb

Helyszíni esküvői dekoráció

asztaldekorációk, háttér dekorációk, mennyezet dekorációk, boldogságkapuk, helyszíni kiegészítő virág dekorációk

Köszönet ajándék

a választott dekorációhoz illő, kreatív köszönet ajándék megálmodása, kiegészítők biztosítása

Grafikai elemek

meghívó, ültetőkártya, menükártya, ülésrend, program tábla, asztalszám tervezése, kivitelezése

Esküvői arculat

esküvő arculatának kialakítása, próbaasztal elkészítése

Pillantsatok be hozzánk és álmodjuk meg együtt esküvőtök designját, hogy a teljes dekoráció is egy életre szóló élményt és emléket jelentsen számotokra!

 Papp Andi

Jöhettek időpontra vagy anélkül is

Menyasszonyi ruhapróbára, egyedi menyasszonyi ruha készítésre, esküvőszervezés, dekoráció szolgáltatásra kérjük, foglaljatok időpontot.

Amennyiben több szolgáltatás iránt is érdeklődnétek, akkor is érdemes időpontot kérni, hogy nyugodtan, csak veletek tudjon foglalkozni kollégánk.

Ha előzetesen érdeklődtök, körbenéznétek nálunk vagy vőlegény öltözéket vásároltok, gyertek nyitvatartási időben bármikor!

  • Menyasszonyi ruha próba

Menyasszonyi ruha próbához vagy egyedi menyasszonyi ruha készíttetéshez időpont foglalását kérjük.

Ruhapróba 60 perc.

Egyedi menyasszonyi ruha 60 perc.

A konzultáció alkalmával divattervező kollégánkkal találkozol, egyeztetitek az elképzelést, és megtörténik a méretvétel is.

  • Vőlegény ruházat

60 perces időtartam. Időpont nélkül is jöhettek nyitvatartási időben bármikor!

Tanácsadó kollégánk segítségével a próba során kiválasztjátok kínálatunkból a megfelelő öltönyt, inget az esküvőre.

Lehetőség van teljesen személyre szabott esküvői öltözéket is készíttetni.

  • Egyedi menyasszonyi ruha készítés

Menyasszonyi ruha próbához vagy egyedi menyasszonyi ruha készíttetéshez időpont foglalását kérjük.

Ruhapróba 60 perc.

Egyedi menyasszonyi ruha 60 perc.

A konzultáció alkalmával divattervező kollégánkkal találkozol, egyeztetitek az elképzelést, és megtörténik a méretvétel is.

  • Dekoráció & virág

60 perces konzultációs időtartam.

Dekorációval foglalkozó kolléganőnk szívesen elmondja a lehetőségeket, összeállítja a számotokra legjobb, legkedvezőbb megoldást.

  • Többféle esküvői szolgáltatás 

60 perces konzultációs időtartam.

Bemutatjuk szolgáltatóinkat - megbeszéljük a a tervezett esküvő részleteit és eldöntitek, mely szolgáltatásokat szeretnétek igénybe venni, mire készítsünk árajánlatot. 

  • Esküvőszervezés

60 perces konzultációs időtartam.

Esküvőszervezőnkkel megbeszélitek az esküvő részleteit, elképzeléseiteket és amennyiben szimpatikus az általa javasolt terv, az egész esküvőt rugalmasan, kompletten megszervezzük számotokra.

Időpont foglalás

✆ Visszahívást kérek!

12 + 14 =

1061 Budapest, Andrássy út 43.  |  +36 70 417 0900

1061 Budapest, Andrássy út 43.

Esküvőpalota