+ WhatsApp: +36 70 555 6685 💗 1054 Budapest, Báthory utca 4. info@eskuvopalota.hu

Személyre szabott esküvői
dekoráció & virág

Egy pár életében a legszebb pillanatok egyike, amikor közösen tervezgetik, gondosan szervezik és megélik a Nagy napot, amelynek emléke végig kíséri őket egész életükben. Ebben szeretnénk segíteni és maradandót alkotni, hogy minden olyan legyen, ahogy megálmodták.

Szeretjük a kihívásokat, szeretjük a szépet, a természetes és egyszerű dolgokat, a virágok sokszínűségét, izgalmas forma és színvilágát. Jó mindig újat, valami mást alkotni, mellyel megszépítjük magunk és mások környezetét. Jó látni, hogy az emberek a munkáink láttán boldogok. Örömet okozhatunk, a pillanatokat még szebbé és teljesebbé  varázsolhatjuk.

Dekorációs szolgáltatásaink

Vállaljuk, hogy varázslatos hangulatot teremtünk a rusztikustól a modernig,  bármilyen stílusban.  Fontos számunkra, hogy minden dekoráció egyedi legyen, így a legapróbb részletekre is figyelve készítjük el nektek a dekorációt a virágoktól a hangulatfényeken át, az egyedi installációkig.

Kérdésed van? Visszahívunk!

1 + 15 =

Esküvői virág

menyasszonyi csokor, dobócsokor, kitűzők, koszorúslány csokrok, kardíszek, hajdíszek, szülőköszöntő virágok, autódekoráció, boldogságkapu virág dísze, kiegészítő virág dekorációk, stb

Helyszíni esküvői dekoráció

asztaldekorációk, háttér dekorációk, mennyezet dekorációk, boldogságkapuk, helyszíni kiegészítő virág dekorációk

Esküvői arculat

esküvő arculatának kialakítása, próbaasztal elkészítése