+ WhatsApp: +36 70 555 6685 💗 1054 Budapest, Báthory utca 4. hello@eskuvopalota-budapest.hu

Esküvői táncoktatás

Az esküvői ünnepség egyik legemlékezetesebb pillanata az esküvői tánc, legyen szó az ifjú pár első táncáról, vagy a család, barátok meglepetés táncairól. Tegyétek különlegessé a nagy napot egy romantikus nyitótánccal, és varázsoljátok el a násznépet egy klasszikus keringővel vagy egy izgalmas salsával.

A közös tánc hatalmas élmény mind az esküvőn, mind a felkészülés alatt. Ebben szeretnénk segítségetekre lenni, hogy az esküvői tánc minden pillanatát élvezzétek, és csodálatos, életre szóló élményekkel gazdagodjatok

Esküvői táncoktatás páros és csoportos órák:

– az ifjú pár részére
– szüleik részére
– vőlegény és barátai részére
– menyasszony és barátnői részére
– táncok legénybúcsra és leánybúcsúra
– latin , standard , modern, hiphop és még sok más stílusban.

A tánc a legmagasztosabb, a legmegindítóbb és a legszebb a művészetek között, mert nem puszta lefordítása és absztraktálása az életnek, hanem az élet maga.” 

Ellis Havelock

Egyedi árajánlat kérés

Érdekel!

14 + 12 =

Jöhettek időpontra vagy anélkül is

Menyasszonyi ruhapróbára, egyedi menyasszonyi ruha készítésre, esküvőszervezés, dekoráció szolgáltatásra kérjük, foglaljatok időpontot.

Amennyiben több szolgáltatás iránt is érdeklődnétek, akkor is érdemes időpontot kérni, hogy nyugodtan, csak veletek tudjon foglalkozni kollégánk.

Ha előzetesen érdeklődtök, körbenéznétek nálunk vagy vőlegény öltözéket vásároltok, gyertek nyitvatartási időben bármikor!

  • Menyasszonyi ruha próba

Menyasszonyi ruha próbához a kényelmes időtöltés érdekében időpont foglalását kérjük.  A ruhapróba 60 perc, melyre kísérőket is hozhatsz:)

Ha van rá lehetőséged, ne gyere teljes sminkben, mert a ruhában akár véletlenül is foltot hagyhat. Természetesen kolléganőnk segít majd az öltözködésben, így erre közösen oda tudunk figyelni 🙂

 

  • Vőlegény ruházat

Időpont nélkül is jöhettek nyitvatartási időben bármikor, de ha szeretnétek biztosra menni, hogy nem kell 5 percet sem várni, akkor 60 percnyi konzultációra foglaljatok időpontot.

Tanácsadó kollégánk segítségével a próba során kiválasztjátok kínálatunkból a megfelelő öltönyt, inget az esküvőre.

Lehetőség van teljesen személyre szabott esküvői öltözéket is készíttetni.

  • Egyedi menyasszonyi ruha készítés

Egyedi nenyasszonyi ruha készíttetés szintént időpontfoglaláshoz kötött, 60 perc időtartamban.

A konzultáció alkalmával divattervező kollégánkkal találkozol, egyeztetitek az elképzelést (hozhatsz fotót is) és megtörténik a méretvétel is.

  • Dekoráció & virág

60 perces konzultációs időtartam.

Dekorációval foglalkozó kolléganőnk szívesen elmondja a lehetőségeket, összeállítja a számotokra legjobb, legkedvezőbb megoldást.

  • Többféle esküvői szolgáltatás 

60 perces konzultációs időtartam.

Bemutatjuk szolgáltatóinkat - megbeszéljük a a tervezett esküvő részleteit és eldöntitek, mely szolgáltatásokat szeretnétek igénybe venni, mire készítsünk árajánlatot. 

  • Esküvőszervezés

60 perces konzultációs időtartam.

Esküvőszervezőnkkel megbeszélitek az esküvő részleteit, elképzeléseiteket és amennyiben szimpatikus az általa javasolt terv, az egész esküvőt rugalmasan, kompletten megszervezzük számotokra.

✆ Visszahívást kérek!

1 + 7 =

1054 Budapest, Báthory utca 4.  |  +36 70 417 0900

1061 Budapest, Andrássy út 43.

Esküvőpalota