+ WhatsApp: +36 70 555 6685 💗 1054 Budapest, Báthory utca 4. hello@eskuvopalota-budapest.hu

Esküvői DJ & zene

Fő célunk, hogy a nagy napon Ti, az esküvői pár és vendégeitek is a lehető legjobban érezzétek magatokat, és életetek legjobb buliját éljétek át, ahonnan a jó zene sem maradhat ki.

Ennek érdekében mindent megteszünk, és törekszünk zenei téren a maximumot nyújtani: személyre szabott, professzionális esküvői DJ & zenei szolgáltatásokkal, emberközpontú, elhivatott hozzáállással állunk rendelkezésetekre, hogy nektek csak jól érezni kelljen magatokat életetek nagy napján!

Esküvői DJ és zenei szolgáltatásaink:

– Dj booking
– Dj és zenei szolgáltatás
– Hangosítás
– Zenei produkciók / mixek legyártása
– Zenei tanácsadás
– Videó vágás / slideshow készítés
– Fényfestés
– Többnyelvű esküvői Dj szolgáltatás

Az ország egész területén táncoltatunk – minőségi szolgáltatást nyújtunk, laza és fiatalos felfogással.

 

Egyedi árajánlat kérés

Minőségi Esküvő & Rendezvény DJ szolgáltatás az ország egész területén.

Egyéni paraméterek alapján adunk árajánlatot, melyet befolyásol a termek száma, a létszám, a négyzetméter, az időintervallum, a technikai és egyéb extra igények, esetleges útiköltség, illetve hogy hány nyelven kell egyeztetni / kommunikálni.

Érdekel!

15 + 12 =

Jöhettek időpontra vagy anélkül is

Menyasszonyi ruhapróbára, egyedi menyasszonyi ruha készítésre, esküvőszervezés, dekoráció szolgáltatásra kérjük, foglaljatok időpontot.

Amennyiben több szolgáltatás iránt is érdeklődnétek, akkor is érdemes időpontot kérni, hogy nyugodtan, csak veletek tudjon foglalkozni kollégánk.

Ha előzetesen érdeklődtök, körbenéznétek nálunk vagy vőlegény öltözéket vásároltok, gyertek nyitvatartási időben bármikor!

  • Menyasszonyi ruha próba

Menyasszonyi ruha próbához a kényelmes időtöltés érdekében időpont foglalását kérjük.  A ruhapróba 60 perc, melyre kísérőket is hozhatsz:)

Ha van rá lehetőséged, ne gyere teljes sminkben, mert a ruhában akár véletlenül is foltot hagyhat. Természetesen kolléganőnk segít majd az öltözködésben, így erre közösen oda tudunk figyelni 🙂

 

  • Vőlegény ruházat

Időpont nélkül is jöhettek nyitvatartási időben bármikor, de ha szeretnétek biztosra menni, hogy nem kell 5 percet sem várni, akkor 60 percnyi konzultációra foglaljatok időpontot.

Tanácsadó kollégánk segítségével a próba során kiválasztjátok kínálatunkból a megfelelő öltönyt, inget az esküvőre.

Lehetőség van teljesen személyre szabott esküvői öltözéket is készíttetni.

  • Egyedi menyasszonyi ruha készítés

Egyedi nenyasszonyi ruha készíttetés szintént időpontfoglaláshoz kötött, 60 perc időtartamban.

A konzultáció alkalmával divattervező kollégánkkal találkozol, egyeztetitek az elképzelést (hozhatsz fotót is) és megtörténik a méretvétel is.

  • Dekoráció & virág

60 perces konzultációs időtartam.

Dekorációval foglalkozó kolléganőnk szívesen elmondja a lehetőségeket, összeállítja a számotokra legjobb, legkedvezőbb megoldást.

  • Többféle esküvői szolgáltatás 

60 perces konzultációs időtartam.

Bemutatjuk szolgáltatóinkat - megbeszéljük a a tervezett esküvő részleteit és eldöntitek, mely szolgáltatásokat szeretnétek igénybe venni, mire készítsünk árajánlatot. 

  • Esküvőszervezés

60 perces konzultációs időtartam.

Esküvőszervezőnkkel megbeszélitek az esküvő részleteit, elképzeléseiteket és amennyiben szimpatikus az általa javasolt terv, az egész esküvőt rugalmasan, kompletten megszervezzük számotokra.

✆ Visszahívást kérek!

8 + 7 =

1054 Budapest, Báthory utca 4.  |  +36 70 417 0900

1061 Budapest, Andrássy út 43.

Esküvőpalota