06 70 417 0900 💗 1061 Budapest, Andrássy út 43. hello@eskuvopalota-budapest.hu

Esküvőszervezés

Levesszük a gondot a vállatokról!

Egy esküvő maga a csoda, tele van szebbnél szebb pillanatokkal és mi rajongunk minden egyes ilyen percért, de nem csak a csodákat, a különleges pillanatokat szeretjük egy esküvőben, hanem az ahhoz vezető utat is, mert a nehézségek, akadályok legyőzésével lesznek igazán értékesek és semmi máshoz sem foghatóak ezek a különleges percek.

Mi azért leszünk mellettetek, hogy minden egyes csodát meg tudjatok élni az esküvőtök napján. Azokat ne árnyékolja be semmi, a készülődési időszak feszültségei sem, hanem maradandó szép emléket jelentsen nektek, amiről még az unokáitoknak is szívesen meséltek majd.

Az esküvő tökéletessége csapatmunka eredménye.

Ahhoz, hogy ez a csapat leginkább a ti igényeiteknek megfelelően álljon fel és ne érjen benneteket meglepetés –  örömmel állunk a rendelkezésetekre minden kreativitásunkkal, vidám és jó problémamegoldó képességünkkel, gyakorlatias gondolkodásunkkal, kitartásunkkal.

Személyes és gyakorlati tapasztalatainkkal szeretnénk benneteket is segíteni, hogy a nehézségekből minél kevesebbet érzékeljetek és a gyönyörű percekből minél többet átélhessetek.

Balogh Adry & Papp Andi

Konzultáció esküvőszervezés

60 perces konzultációs időtartam, hétköznaponként csütörtök-péntek 13.00 – 18.00 óra között foglalható rá időpont. – Szeretettel várunk! 

Jöhettek időpontra vagy anélkül is

Menyasszonyi ruhapróbára, egyedi menyasszonyi ruha készítésre, esküvőszervezés, dekoráció szolgáltatásra kérjük, foglaljatok időpontot.

Amennyiben több szolgáltatás iránt is érdeklődnétek, akkor is érdemes időpontot kérni, hogy nyugodtan, csak veletek tudjon foglalkozni kollégánk.

Ha előzetesen érdeklődtök, körbenéznétek nálunk vagy vőlegény öltözéket vásároltok, gyertek nyitvatartási időben bármikor!

  • Menyasszonyi ruha próba

Menyasszonyi ruha próbához a kényelmes időtöltés érdekében időpont foglalását kérjük.  A ruhapróba 60 perc, melyre kísérőket is hozhatsz:)

Ha van rá lehetőséged, ne gyere teljes sminkben, mert a ruhában akár véletlenül is foltot hagyhat. Természetesen kolléganőnk segít majd az öltözködésben, így erre közösen oda tudunk figyelni 🙂

 

  • Vőlegény ruházat

Időpont nélkül is jöhettek nyitvatartási időben bármikor, de ha szeretnétek biztosra menni, hogy nem kell 5 percet sem várni, akkor 60 percnyi konzultációra foglaljatok időpontot.

Tanácsadó kollégánk segítségével a próba során kiválasztjátok kínálatunkból a megfelelő öltönyt, inget az esküvőre.

Lehetőség van teljesen személyre szabott esküvői öltözéket is készíttetni.

  • Egyedi menyasszonyi ruha készítés

Egyedi nenyasszonyi ruha készíttetés szintént időpontfoglaláshoz kötött, 60 perc időtartamban.

A konzultáció alkalmával divattervező kollégánkkal találkozol, egyeztetitek az elképzelést (hozhatsz fotót is) és megtörténik a méretvétel is.

  • Dekoráció & virág

60 perces konzultációs időtartam.

Dekorációval foglalkozó kolléganőnk szívesen elmondja a lehetőségeket, összeállítja a számotokra legjobb, legkedvezőbb megoldást.

  • Többféle esküvői szolgáltatás 

60 perces konzultációs időtartam.

Bemutatjuk szolgáltatóinkat - megbeszéljük a a tervezett esküvő részleteit és eldöntitek, mely szolgáltatásokat szeretnétek igénybe venni, mire készítsünk árajánlatot. 

  • Esküvőszervezés

60 perces konzultációs időtartam.

Esküvőszervezőnkkel megbeszélitek az esküvő részleteit, elképzeléseiteket és amennyiben szimpatikus az általa javasolt terv, az egész esküvőt rugalmasan, kompletten megszervezzük számotokra.

✆ Visszahívást kérek!

15 + 2 =

1061 Budapest, Andrássy út 43.  |  +36 70 417 0900

1061 Budapest, Andrássy út 43.

Esküvőpalota