+ WhatsApp: +36 70 555 6685 💗 1054 Budapest, Báthory utca 4. info@eskuvopalota.hu

Esküvőszervezés

Levesszük a gondot a vállatokról!

Egy esküvő maga a csoda, tele van szebbnél szebb pillanatokkal és mi rajongunk minden egyes ilyen percért, de nem csak a csodákat, a különleges pillanatokat szeretjük egy esküvőben, hanem az ahhoz vezető utat is, mert a nehézségek, akadályok legyőzésével lesznek igazán értékesek és semmi máshoz sem foghatóak ezek a különleges percek.

Mi azért leszünk mellettetek, hogy minden egyes csodát meg tudjatok élni az esküvőtök napján. Azokat ne árnyékolja be semmi, a készülődési időszak feszültségei sem, hanem maradandó szép emléket jelentsen nektek, amiről még az unokáitoknak is szívesen meséltek majd.

Az esküvő tökéletessége csapatmunka eredménye.

Ahhoz, hogy ez a csapat leginkább a ti igényeiteknek megfelelően álljon fel és ne érjen benneteket meglepetés –  örömmel állunk a rendelkezésetekre minden kreativitásunkkal, vidám és jó problémamegoldó képességünkkel, gyakorlatias gondolkodásunkkal, kitartásunkkal.

Személyes és gyakorlati tapasztalatainkkal szeretnénk benneteket is segíteni, hogy a nehézségekből minél kevesebbet érzékeljetek és a gyönyörű percekből minél többet átélhessetek.

Kérdésed van? Visszahívunk!

1 + 7 =