+ WhatsApp: +36 70 555 6685 💗 1061 Budapest, Andrássy út 43. hello@eskuvopalota-budapest.hu

Esküvői fotó & videó

Az esküvő egyik legfontosabb szereplője az a személy, aki megörökíti a nagy nap minden pillanatát. Érdemes szakemberre bízni a fotózást és a videókészítést is, aki nagy gyakorlattal és érzékkel ragadja meg az esküvő hangulatát és pillanatait: később bármikor örömmel fogjátok elővenni a képeket vagy megnézni a filmet.

A fotós kiválasztásánál fontos szempont lehet a stílus, amivel ti is tudtok azonosulni – és természetesen fontos a szimpátia, a közös hang, hiszen a jegyesfotózástól kezdve mellettetek lesz majd akár az esküvői party végéig.

Az Esküvőpalota fotósai nagy tapasztalattal rendelkező, kreatív szakemberek, akik ezt a szép szakmát hosszú évek óta űzik.  Színvonalas, határidőre történő teljesítésükben biztosak lehettek: erre szolgál az Esküvőpalota szolgáltatói garancia.

Milyen szolgáltatásokkal állunk rendelkezésetekre?

– jegyesfotózás
– esküvői fotózás & kreatív fotózás
– esküvői videó (film) készítés
– videómontázs gyerekkori képekből, azaz slideshow készítés
– fotókönyv, fotó ajándék készítés
– slideshow készítés az elkészített fotókból

„A fotográfia egy folytonos vizuális figyelem spontán impulzusa, amely megragadja a pillanatot és annak örökkévalóságát.”

Henri Cartier-Bresson

– Hogy történik a fotós kiválasztása? 

Eljöttök hozzánk, ahol az esküvő részleteinek (helyszín, egyedi kérések) megismerése után megnézhetitek a fotósok portfólióit, melyben tanácsadónk segít nektek. Ha sikerül választani,  lehetőség van árajánlatot kérni, illetve találkozni a fotóssal a további részleteket egyeztetni.

– Mi az a jegyesfotózás? 

A jegyesfotózás tulajdonképpen az esküvőt megelőző próbafotózás, melynek alkalmával lehetőség adódik rá,  hogy megszokjátok a szituációt, összehangolódjatok a fotóssal – így sokkal gördülékenyebb lesz majd az esküvői fotók elkészítése. 

– Esküvő előtt mennyi idővel érdemes kiválasztani a fotóst?
Ha már megvannak az esküvő alapvető elemei – időpont, helyszín, stílus –   akkor már érdemes megkeresni a fotóst/filmest, hiszen az egyeztetések, az árajánlat, vagy akár fotó-helyszínek közös bejárása is mind-mind időt vesz igénybe.

 

Jöhettek időpontra vagy anélkül is

Menyasszonyi ruhapróbára, egyedi menyasszonyi ruha készítésre, esküvőszervezés, dekoráció szolgáltatásra kérjük, foglaljatok időpontot.

Amennyiben több szolgáltatás iránt is érdeklődnétek, akkor is érdemes időpontot kérni, hogy nyugodtan, csak veletek tudjon foglalkozni kollégánk.

Ha előzetesen érdeklődtök, körbenéznétek nálunk vagy vőlegény öltözéket vásároltok, gyertek nyitvatartási időben bármikor!

  • Menyasszonyi ruha próba

Menyasszonyi ruha próbához a kényelmes időtöltés érdekében időpont foglalását kérjük.  A ruhapróba 60 perc, melyre kísérőket is hozhatsz:)

Ha van rá lehetőséged, ne gyere teljes sminkben, mert a ruhában akár véletlenül is foltot hagyhat. Természetesen kolléganőnk segít majd az öltözködésben, így erre közösen oda tudunk figyelni 🙂

 

  • Vőlegény ruházat

Időpont nélkül is jöhettek nyitvatartási időben bármikor, de ha szeretnétek biztosra menni, hogy nem kell 5 percet sem várni, akkor 60 percnyi konzultációra foglaljatok időpontot.

Tanácsadó kollégánk segítségével a próba során kiválasztjátok kínálatunkból a megfelelő öltönyt, inget az esküvőre.

Lehetőség van teljesen személyre szabott esküvői öltözéket is készíttetni.

  • Egyedi menyasszonyi ruha készítés

Egyedi nenyasszonyi ruha készíttetés szintént időpontfoglaláshoz kötött, 60 perc időtartamban.

A konzultáció alkalmával divattervező kollégánkkal találkozol, egyeztetitek az elképzelést (hozhatsz fotót is) és megtörténik a méretvétel is.

  • Dekoráció & virág

60 perces konzultációs időtartam.

Dekorációval foglalkozó kolléganőnk szívesen elmondja a lehetőségeket, összeállítja a számotokra legjobb, legkedvezőbb megoldást.

  • Többféle esküvői szolgáltatás 

60 perces konzultációs időtartam.

Bemutatjuk szolgáltatóinkat - megbeszéljük a a tervezett esküvő részleteit és eldöntitek, mely szolgáltatásokat szeretnétek igénybe venni, mire készítsünk árajánlatot. 

  • Esküvőszervezés

60 perces konzultációs időtartam.

Esküvőszervezőnkkel megbeszélitek az esküvő részleteit, elképzeléseiteket és amennyiben szimpatikus az általa javasolt terv, az egész esküvőt rugalmasan, kompletten megszervezzük számotokra.

✆ Visszahívást kérek!

12 + 9 =

1061 Budapest, Andrássy út 43.  |  +36 70 417 0900

1061 Budapest, Andrássy út 43.

Esküvőpalota