Esküvői fotó & videó

Az esküvő egyik legfontosabb szereplője az a személy, aki megörökíti a nagy nap minden pillanatát. Érdemes szakemberre bízni a fotózást és a videókészítést is, aki nagy gyakorlattal és érzékkel ragadja meg az esküvő hangulatát és pillanatait: később bármikor örömmel fogjátok elővenni a képeket vagy megnézni a filmet.

A fotós kiválasztásánál fontos szempont lehet a stílus, amivel ti is tudtok azonosulni – és természetesen fontos a szimpátia, a közös hang, hiszen a jegyesfotózástól kezdve mellettetek lesz majd akár az esküvői party végéig.

Az Esküvőpalota fotósai nagy tapasztalattal rendelkező, kreatív szakemberek, akik ezt a szép szakmát hosszú évek óta űzik.  Színvonalas, határidőre történő teljesítésükben biztosak lehettek: erre szolgál az Esküvőpalota szolgáltatói garancia.

Milyen szolgáltatásokkal állunk rendelkezésetekre?

– jegyesfotózás
– esküvői fotózás & kreatív fotózás
– esküvői videó (film) készítés
– videómontázs gyerekkori képekből, azaz slideshow készítés
– fotókönyv, fotó ajándék készítés
– slideshow készítés az elkészített fotókból

„A fotográfia egy folytonos vizuális figyelem spontán impulzusa, amely megragadja a pillanatot és annak örökkévalóságát.”

Henri Cartier-Bresson

– Hogy történik a fotós kiválasztása? 

Eljöttök hozzánk, ahol az esküvő részleteinek (helyszín, egyedi kérések) megismerése után megnézhetitek a fotósok portfólióit, melyben tanácsadónk segít nektek. Ha sikerül választani,  lehetőség van árajánlatot kérni, illetve találkozni a fotóssal a további részleteket egyeztetni.

– Mi az a jegyesfotózás? 

A jegyesfotózás tulajdonképpen az esküvőt megelőző próbafotózás, melynek alkalmával lehetőség adódik rá,  hogy megszokjátok a szituációt, összehangolódjatok a fotóssal – így sokkal gördülékenyebb lesz majd az esküvői fotók elkészítése. 

– Esküvő előtt mennyi idővel érdemes kiválasztani a fotóst?
Ha már megvannak az esküvő alapvető elemei – időpont, helyszín, stílus –   akkor már érdemes megkeresni a fotóst/filmest, hiszen az egyeztetések, az árajánlat, vagy akár fotó-helyszínek közös bejárása is mind-mind időt vesz igénybe.

 

Ha már van elképzelésetek - például szeretnétek menyasszonyi ruhát készíttetni, komplett ajánlatot kapni akár több szolgáltatásra, vagy esküvőszervezésre, javasoljuk a hosszabb időtartam miatt időpont foglalását. Ilyenkor tanácsadóinkkal, illetve az adott terület szakemberével találkozhattok. Amennyiben az időpontfoglaló naptárban lévőktől eltérő időpontban szeretnétek jönni, telefonon jelezzétek és találunk rá megoldást. Az előzetes érdeklődés, amikor eljöttök hozzánk körbenézni és eldöntitek, mi is az ami konkrétan érdekel Benneteket - nem kötött időponthoz - gyertek bátran nyitvatartási időben.

  • Esküvőszervezés

60 perces konzultációs időtartam, hétköznap csütörtök-péntek 13.00 - 18.00 óra között foglalható rá időpont.

Esküvőszervezőnkkel megbeszélitek az esküvő részleteit, elképzeléseiteket és amennyiben szimpatikus az általa javasolt terv, az egész esküvőt rugalmasan, kompletten megszervezzük számotokra.

  • Menyasszonyi ruha

60 perces konzultációs időtartam, hétköznap csütörtök-péntek 13.00 - 18.00 óra között foglalható rá időpont.

A menyasszonyi ruhákat méretre készítjük, igyekszünk minden elképzelést megvalósítani - akár hozott fotó alapján is.

A konzultáció alkalmával divattervező kollégánkkal találkozol, egyeztetitek az elképzelést, és megtörténik a méretvétel is. 

  • Vőlegény ruházat

60 perces időtartam, hétköznap 11-16 óra között foglalható időpont.

Tanácsadó kollégánk segítségével a próba során kiválasztjátok kínálatunkból a megfelelő öltönyt, inget az esküvőre.

Lehetőség van teljesen személyre szabott esküvői öltözéket is készíttetni.

  • Dekoráció & virág

60 perces konzultációs időtartam, hétköznap csütörtök-péntek 13.00 - 18.00 óra között foglalható rá időpont.

Dekorációval foglalkozó kolléganőnk szívesen elmondja a lehetőségeket, összeállítja a számotokra legjobb, legkedvezőbb megoldást.  

  • Igényfelmérés, szolgáltató választás

60 perces konzultációs időtartam, minden hétköznap 11.00 - 16.00 óra között foglalható rá időpont.

A konzultáción megbeszéljük a a tervezett esküvő részleteit és eldöntitek, mely szolgáltatásokat szeretnétek igénybe venni, mire készítsünk árajánlatot 

Ezt válasszátok akkor is, ha esküvői fotós, sminkes, fodrász, catering, torta, ceremóniamester, szeretartásvezető stb. szolgáltatókkal kapcsolatos ajánlásért jöttök.

  • Általános érdeklődés

Ha van fél órátok és szívesen körbenéznétek nálunk - foglaljatok időpontot, egy tanácsadó kollégánk szívesen körbevezet benneteket.

Természetesen ez a lehetőség adott nyitvatartási időben bármikor, előzetes időpontfoglalás nélkül.

 

Visszahívást kérek!

13 + 11 =

1061 Budapest, Andrássy út 43.  |  +36 70 417 0900

1061 Budapest, Andrássy út 43.

Esküvőpalota