+ WhatsApp: +36 70 555 6685 💗 1061 Budapest, Andrássy út 43. hello@eskuvopalota-budapest.hu

Kapás Boglárka

és vőlegénye Telegdy Ádám

Jövő augusztusban összeházasodnak

& az Esküvőpalotában készülődnek esküvőjükre

Már nem titok, hogy 2022-ben összeházasodtok és ehhez időben el kell kezdeni a készülődést,  miért választottátok az Esküvőpalotát?

Ádám itt vette a gyűrűt (az Ékszerpalotában) és egyből nagyon megtetszett a hely nekem is, amikor először mentem be méretigazításra.

Volt elképzelésed már a menyasszonyi ruháról?

Már régóta nézegettem esküvői ruhákat, úgyhogy nagyjából megvolt az elképzelés, hogy milyen fazont keresek. Természetesen nagyon sok hasonló ruhát találtam itt, úgyhogy nem lesz könnyű a választás!

Milyen stílus áll hozzád közel?

Szerintem hozzam talán a letisztult illik a legjobban, de nagyon szeretem a hercegnős ruhákat is. De a lényeg majd úgyis az lesz, hogy ha felpróbálom őket, melyikben érzem magam a legjobban!

Mikor lesz a nagy napotok?

Jövő év augusztusában tervezzük tartani az esküvőt.

Milyen esküvőt szeretnétek, milyen témában gondolkoztok, klasszikus esküvő, vidéki lagzi, vagy valamilyen teljesen egyedi?

Igazából mi egy klasszikus esküvőt szeretnénk, de a lényege szeretném, ha az lenne, hogy mindenki érezze nagyon jól magát. Hiszen végtére is, ez egy nagy családi buli lesz, ahol mindenki a szeretteivel lehet és elengedheti magát.

Milyen zene fog biztosan megszólalni a táncparketten?  

Szeretünk táncolni és elég széles skálán mozog a zenei ízlésünk, úgyhogy valószínűleg sok fele-fajta zene meg fog szólalni az este alatt! (Ádám egyébként ragaszkodik hozza, hogy minél több hazai mulatós zene szóljon:))

Milyen tapasztalataitok vannak az Esküvőpalotában, milyen szolgáltatásokat fogtok biztosan igénybe venni?

Nagyon jól éreztük magunkat, mindig mindenki nagyon kedves volt velünk, amit szeretnénk meg egyszer megköszönni.
Most már biztosan innen lesz a ruhánk – nekem kétféle menyasszonyi és a menyecske ruha is – Ádámnak a teljes vőlegény ruházat – öltöny, az esküvői torta és a karikagyűrűk is!:)

 

A képek felhasználása, lementése, megosztása nem engedélyezett.

 

 

 

 

 

 

1061 Budapest, Andrássy út 43.  |  +36 70 417 0900

1061 Budapest, Andrássy út 43.

Esküvőpalota