06 70 417 0900 💗 1061 Budapest, Andrássy út 43. hello@eskuvopalota-budapest.hu

Menyasszonyi ruha 

Találd meg nálunk az álomruhát! 

Üzletünkben azonnal megvásárolható vagy bérelhető, gyönyörű új kollekciós menyasszonyi ruhákkal várunk.

Egyedi elképzeléseidet is megvalósítjuk, az üzletünkben elérhető modelleken kívül méretre is készítünk menyasszonyi ruhát – menyecske-, koszorúslány ruhát is.  Divattervezőink több évtizedes tapasztalata és az Esküvőpalota minőségi garanciája mellett biztos lehetsz benne, hogy az eredménnyel elégedett leszel.

?

Esküvőpalota menyasszonyi ruha kollekció

Változatos, gyönyörűen kidolgozott modellek, melyek minden igényt kielégítenek. Kínálatunk folyamatosan bővül. Szeretettel várunk ruhapróbára! 1061 Budapest, Andrássy út 43.

Esküvőpalota Menyasszonyi Kollekció
Fotó: Varga Zoltán; Smink: Mártai Mariann; Art Director / Designer: Mekler Tímea;  Modellek:  Lehoczki Nóra, Szép Kornélia, Csizmadia László

?

Egyedi menyasszonyi ruha készítés

Általában meglévő elképzeléssel (fotókkal) jelentkeztek nálunk e-mailben vagy egy előzetes igényfelmérés során  megbeszéljük az igényeket. Ennek alapján egy körülbelüli árajánlatot készítünk, majd elfogadás esetén sort kerítünk egy személyes találkozóra, amikor pontosítjuk a részleteket, az anyagmintákat. Ekkor történik a ruha megrendelése és a méretvétel is. A méretvétel után következik a ruhapróbára, amikor még minden formálható, alakítható. Ha a menyasszony meg van elégedve, befejezzük a varrást, és kezdődik a díszítés:)

Designer, ruhatervező:  Megla Rózsa

Jöhettek időpontra vagy anélkül is

Menyasszonyi ruhapróbára, egyedi menyasszonyi ruha készítésre, esküvőszervezés, dekoráció szolgáltatásra kérjük, foglaljatok időpontot.

Amennyiben több szolgáltatás iránt is érdeklődnétek, akkor is érdemes időpontot kérni, hogy nyugodtan, csak veletek tudjon foglalkozni kollégánk.

Ha előzetesen érdeklődtök, körbenéznétek nálunk vagy vőlegény öltözéket vásároltok, gyertek nyitvatartási időben bármikor!

  • Menyasszonyi ruha próba

Menyasszonyi ruha próbához vagy egyedi menyasszonyi ruha készíttetéshez időpont foglalását kérjük.

Ruhapróba 60 perc.

Egyedi menyasszonyi ruha 60 perc.

A konzultáció alkalmával divattervező kollégánkkal találkozol, egyeztetitek az elképzelést, és megtörténik a méretvétel is.

  • Vőlegény ruházat

60 perces időtartam. Időpont nélkül is jöhettek nyitvatartási időben bármikor!

Tanácsadó kollégánk segítségével a próba során kiválasztjátok kínálatunkból a megfelelő öltönyt, inget az esküvőre.

Lehetőség van teljesen személyre szabott esküvői öltözéket is készíttetni.

  • Egyedi menyasszonyi ruha készítés

Menyasszonyi ruha próbához vagy egyedi menyasszonyi ruha készíttetéshez időpont foglalását kérjük.

Ruhapróba 60 perc.

Egyedi menyasszonyi ruha 60 perc.

A konzultáció alkalmával divattervező kollégánkkal találkozol, egyeztetitek az elképzelést, és megtörténik a méretvétel is.

  • Dekoráció & virág

60 perces konzultációs időtartam.

Dekorációval foglalkozó kolléganőnk szívesen elmondja a lehetőségeket, összeállítja a számotokra legjobb, legkedvezőbb megoldást.

  • Többféle esküvői szolgáltatás 

60 perces konzultációs időtartam.

Bemutatjuk szolgáltatóinkat - megbeszéljük a a tervezett esküvő részleteit és eldöntitek, mely szolgáltatásokat szeretnétek igénybe venni, mire készítsünk árajánlatot. 

  • Esküvőszervezés

60 perces konzultációs időtartam.

Esküvőszervezőnkkel megbeszélitek az esküvő részleteit, elképzeléseiteket és amennyiben szimpatikus az általa javasolt terv, az egész esküvőt rugalmasan, kompletten megszervezzük számotokra.

Időpont foglalás

✆ Visszahívást kérek!

6 + 8 =

1061 Budapest, Andrássy út 43.  |  +36 70 417 0900

1061 Budapest, Andrássy út 43.

Esküvőpalota