Menyasszonyi ruha

Sokan már kislány korukban elkezdenek álmodozni arról, hogy milyen menyasszonyi ruhát viselnek majd a nagy napon – s amire elkérkeznek ide az életükben, már szinte pontos az elképzelésük van.  Mások nem igazodnak el a trendek világában, bajban vannak azzal is, hogy mely stílus állna nekik a legjobban. 

Minden egyéniség, stílus és alkat számára létezik a Ruha.

Az Esküvőpalotában ruhatervezőink olyan ruhát készítenek – akár menyasszonyi stylist előzetes tanácsával – ami tükröz Téged, összhangban van az esküvő stílusával és természetesen a vőlegény ruházatával is.

Divattervezőink több évtizedes tapasztalata & elhivatottsága, és az Esküvőpalota minőségi garanciája mellett biztos lehetsz benne, hogy  a végeredménnyel elégedett leszel.

Találd meg nálunk az álomruhát!
Milyen szolgáltatásokkal várunk?

– Menyasszonyi ruha vásárlás, bérbeadás és egyedi menyasszonyi ruha készítés

– Menyecske ruha, koszorúslány ruha, örömanya ruha vásárlás és egyedi készítés

?

Egyedi menyasszonyi ruha készítés folyamata

Általában meglévő elképzeléssel (fotókkal) jelentkeztek nálunk e-mailben vagy egy előzetes igényfelmérés során  megbeszéljük az igényeket. Ennek alapján egy körülbelüli árajánlatot készítünk, majd elfogadás esetén sort kerítünk egy személyes találkozóra, amikor pontosítjuk a részleteket, az anyagmintákat. Ekkor történik a ruha megrendelése és a méretvétel is. A méretvétel után következik a ruhapróbára, amikor még minden formálható, alakítható. Ha a menyasszony meg van elégedve, befejezzük a varrást, és kezdődik a díszítés:)

Gyertek kényelmesen időpontra!

Ha már van elképzelésetek - például szeretnétek menyasszonyi ruhát készíttetni, komplett ajánlatot kapni akár több szolgáltatásra, vagy esküvőszervezésre, javasoljuk a hosszabb időtartam miatt időpont foglalását. Ilyenkor tanácsadóinkkal, illetve az adott terület szakemberével találkozhattok. Amennyiben az időpontfoglaló naptárban lévőktől eltérő időpontban szeretnétek jönni, telefonon jelezzétek és találunk rá megoldást. Az előzetes érdeklődés, amikor eljöttök hozzánk körbenézni és eldöntitek, mi is az ami konkrétan érdekel Benneteket - nem kötött időponthoz - gyertek bátran nyitvatartási időben.

  • Esküvőszervezés

60 perces konzultációs időtartam, hétköznap csütörtök-péntek 13.00 - 18.00 óra között foglalható rá időpont.

Esküvőszervezőnkkel megbeszélitek az esküvő részleteit, elképzeléseiteket és amennyiben szimpatikus az általa javasolt terv, az egész esküvőt rugalmasan, kompletten megszervezzük számotokra.

  • Menyasszonyi ruha

60 perces konzultációs időtartam, hétköznap csütörtök-péntek 13.00 - 18.00 óra között foglalható rá időpont.

A menyasszonyi ruhákat méretre készítjük, igyekszünk minden elképzelést megvalósítani - akár hozott fotó alapján is.

A konzultáció alkalmával divattervező kollégánkkal találkozol, egyeztetitek az elképzelést, és megtörténik a méretvétel is. 

  • Vőlegény ruházat

60 perces időtartam, hétköznap 11-16 óra között foglalható időpont.

Tanácsadó kollégánk segítségével a próba során kiválasztjátok kínálatunkból a megfelelő öltönyt, inget az esküvőre.

Lehetőség van teljesen személyre szabott esküvői öltözéket is készíttetni.

  • Dekoráció & virág

60 perces konzultációs időtartam, hétköznap csütörtök-péntek 13.00 - 18.00 óra között foglalható rá időpont.

Dekorációval foglalkozó kolléganőnk szívesen elmondja a lehetőségeket, összeállítja a számotokra legjobb, legkedvezőbb megoldást.  

  • Igényfelmérés, szolgáltató választás

60 perces konzultációs időtartam, minden hétköznap 11.00 - 16.00 óra között foglalható rá időpont.

A konzultáción megbeszéljük a a tervezett esküvő részleteit és eldöntitek, mely szolgáltatásokat szeretnétek igénybe venni, mire készítsünk árajánlatot 

Ezt válasszátok akkor is, ha esküvői fotós, sminkes, fodrász, catering, torta, ceremóniamester, szeretartásvezető stb. szolgáltatókkal kapcsolatos ajánlásért jöttök.

  • Általános érdeklődés

Ha van fél órátok és szívesen körbenéznétek nálunk - foglaljatok időpontot, egy tanácsadó kollégánk szívesen körbevezet benneteket.

Természetesen ez a lehetőség adott nyitvatartási időben bármikor, előzetes időpontfoglalás nélkül.

 

Visszahívást kérek!

13 + 10 =

1061 Budapest, Andrássy út 43.  |  +36 70 417 0900

1061 Budapest, Andrássy út 43.

Esküvőpalota