+ WhatsApp: +36 70 555 6685 💗 1061 Budapest, Andrássy út 43. hello@eskuvopalota-budapest.hu

Örömanya öltözék

Az esküvő nemcsak a házasulandó párnak különleges esemény, hanem a családtagoknak és legfőképp az örömszülőknek, akik a pár mellett a nagy napon szintén nagy figyelemben részesülnek.

A szülők természetesen büszkék és boldogok, hogy a szemük fénye megházasodik. Éppen ezért fontos nekik is, hogy miben kísérik oltár elé gyermeküket.

Az örömanyáknak szeretnénk elsősorban segíteni az egyéniségüknek, saját stílusuknak megfelelő, de az esküvőhöz és a szűk családi kör ruházatához is illő öltözék kiválasztásában és elkészítésében.

Legyenek az édesanyák is trendik és elegánsak a Ti nagy napotokon!

 

Több évtizedes tapasztalattal, minőségi alapanyagok felhasználásával készítjük el a számodra tökéletes örömanya öltözéket.

Fordulj hozzánk bizalommal, sok-sok édesanyát öltöztettünk már fel gyermekeik esküvőjére.
Az árajánlat, illetve a konzultáció díjmentes.

Hogy zajlik a folyamat?

Egy előzetes személyes megbeszélésen egyeztetjük az elképzeléseket és a ruha elkészítésének részleteit (határidő, díj)

Az öltözet megszületéséig lépésenként mindent egyeztetünk – alapanyagok kiválasztása, klasszikus, különleges, egyedi árnyalatokban – mindent úgy, hogy a nagy napra a legszebb ruha készüljön el.

Jöhettek időpontra vagy anélkül is

Menyasszonyi ruhapróbára, egyedi menyasszonyi ruha készítésre, esküvőszervezés, dekoráció szolgáltatásra kérjük, foglaljatok időpontot.

Amennyiben több szolgáltatás iránt is érdeklődnétek, akkor is érdemes időpontot kérni, hogy nyugodtan, csak veletek tudjon foglalkozni kollégánk.

Ha előzetesen érdeklődtök, körbenéznétek nálunk vagy vőlegény öltözéket vásároltok, gyertek nyitvatartási időben bármikor!

  • Menyasszonyi ruha próba

Menyasszonyi ruha próbához a kényelmes időtöltés érdekében időpont foglalását kérjük.  A ruhapróba 60 perc, melyre kísérőket is hozhatsz:)

Ha van rá lehetőséged, ne gyere teljes sminkben, mert a ruhában akár véletlenül is foltot hagyhat. Természetesen kolléganőnk segít majd az öltözködésben, így erre közösen oda tudunk figyelni 🙂

 

  • Vőlegény ruházat

Időpont nélkül is jöhettek nyitvatartási időben bármikor, de ha szeretnétek biztosra menni, hogy nem kell 5 percet sem várni, akkor 60 percnyi konzultációra foglaljatok időpontot.

Tanácsadó kollégánk segítségével a próba során kiválasztjátok kínálatunkból a megfelelő öltönyt, inget az esküvőre.

Lehetőség van teljesen személyre szabott esküvői öltözéket is készíttetni.

  • Egyedi menyasszonyi ruha készítés

Egyedi nenyasszonyi ruha készíttetés szintént időpontfoglaláshoz kötött, 60 perc időtartamban.

A konzultáció alkalmával divattervező kollégánkkal találkozol, egyeztetitek az elképzelést (hozhatsz fotót is) és megtörténik a méretvétel is.

  • Dekoráció & virág

60 perces konzultációs időtartam.

Dekorációval foglalkozó kolléganőnk szívesen elmondja a lehetőségeket, összeállítja a számotokra legjobb, legkedvezőbb megoldást.

  • Többféle esküvői szolgáltatás 

60 perces konzultációs időtartam.

Bemutatjuk szolgáltatóinkat - megbeszéljük a a tervezett esküvő részleteit és eldöntitek, mely szolgáltatásokat szeretnétek igénybe venni, mire készítsünk árajánlatot. 

  • Esküvőszervezés

60 perces konzultációs időtartam.

Esküvőszervezőnkkel megbeszélitek az esküvő részleteit, elképzeléseiteket és amennyiben szimpatikus az általa javasolt terv, az egész esküvőt rugalmasan, kompletten megszervezzük számotokra.

✆ Visszahívást kérek!

2 + 4 =

1061 Budapest, Andrássy út 43.  |  +36 70 417 0900

1061 Budapest, Andrássy út 43.

Esküvőpalota