+ WhatsApp: +36 70 555 6685 💗 1061 Budapest, Andrássy út 43. hello@eskuvopalota-budapest.hu

Smink & haj & szépség

A menyasszony mindenféleképp a központi szerepet játssza az esküvő napján, minden szem rá szegődik, ezért megjelenése sem lehet hétköznapi.

Az Esküvőpalota elhivatott, lelkes, profi szakemberei segítenek Neked az előkészületekben és a nagy napon is.  Biztos lehetsz benne, hogy stílusodhoz, a személyiségedhez, a ruhádhoz, a csokrodhoz és a dekorációhoz illő sminket, csodálatos frizurát fognak számodra varázsolni – így a nagy napon boldogan, önbizalommal nézhetsz majd tükörbe, állhatsz majd vőlegényed és az egész vendégsereg elé.


Milyen szolgáltatásokat vehetsz igénybe? 

– menyasszonyi smink 

– vendég sminkek elkészítése

– menyasszonyi frizura & vendégek frizurájának elkészítése
– menyasszonyi köröm & manikűr 

– menyasszonyi stylist

Esetleg problémás, érzékeny vagy allergiás a bőröd? Ne ess kétségbe!

Biosminkmesterünk festékei organikusak, adalékanyag és tartósítószer mentesek, nem irritálják még a legérzékenyebb bőrt sem.

A sminkek és frizurák helyszínen történő elkészítését előzetes egyeztetést követően kiszállással is vállaljuk. Néha szükséges lehet a vőlegény natúr korrekciója is, ami szabad szemmel nem látható, viszont a fényképeket jól mutat. (kisebb bőrhibák, szem alatti karikák eltüntetése, szemöldök igazítása stb.)

Jöhettek időpontra vagy anélkül is

Menyasszonyi ruhapróbára, egyedi menyasszonyi ruha készítésre, esküvőszervezés, dekoráció szolgáltatásra kérjük, foglaljatok időpontot.

Amennyiben több szolgáltatás iránt is érdeklődnétek, akkor is érdemes időpontot kérni, hogy nyugodtan, csak veletek tudjon foglalkozni kollégánk.

Ha előzetesen érdeklődtök, körbenéznétek nálunk vagy vőlegény öltözéket vásároltok, gyertek nyitvatartási időben bármikor!

  • Menyasszonyi ruha próba

Menyasszonyi ruha próbához a kényelmes időtöltés érdekében időpont foglalását kérjük.  A ruhapróba 60 perc, melyre kísérőket is hozhatsz:)

Ha van rá lehetőséged, ne gyere teljes sminkben, mert a ruhában akár véletlenül is foltot hagyhat. Természetesen kolléganőnk segít majd az öltözködésben, így erre közösen oda tudunk figyelni 🙂

 

  • Vőlegény ruházat

Időpont nélkül is jöhettek nyitvatartási időben bármikor, de ha szeretnétek biztosra menni, hogy nem kell 5 percet sem várni, akkor 60 percnyi konzultációra foglaljatok időpontot.

Tanácsadó kollégánk segítségével a próba során kiválasztjátok kínálatunkból a megfelelő öltönyt, inget az esküvőre.

Lehetőség van teljesen személyre szabott esküvői öltözéket is készíttetni.

  • Egyedi menyasszonyi ruha készítés

Egyedi nenyasszonyi ruha készíttetés szintént időpontfoglaláshoz kötött, 60 perc időtartamban.

A konzultáció alkalmával divattervező kollégánkkal találkozol, egyeztetitek az elképzelést (hozhatsz fotót is) és megtörténik a méretvétel is.

  • Dekoráció & virág

60 perces konzultációs időtartam.

Dekorációval foglalkozó kolléganőnk szívesen elmondja a lehetőségeket, összeállítja a számotokra legjobb, legkedvezőbb megoldást.

  • Többféle esküvői szolgáltatás 

60 perces konzultációs időtartam.

Bemutatjuk szolgáltatóinkat - megbeszéljük a a tervezett esküvő részleteit és eldöntitek, mely szolgáltatásokat szeretnétek igénybe venni, mire készítsünk árajánlatot. 

  • Esküvőszervezés

60 perces konzultációs időtartam.

Esküvőszervezőnkkel megbeszélitek az esküvő részleteit, elképzeléseiteket és amennyiben szimpatikus az általa javasolt terv, az egész esküvőt rugalmasan, kompletten megszervezzük számotokra.

✆ Visszahívást kérek!

12 + 7 =

1061 Budapest, Andrássy út 43.  |  +36 70 417 0900

1061 Budapest, Andrássy út 43.

Esküvőpalota