+ WhatsApp: +36 70 555 6685 💗 1061 Budapest, Andrássy út 43. hello@eskuvopalota-budapest.hu

Mind a(z) 36 találat megjelenítve

A tökéletes esküvői öltöny, amely végigkísér életed nagy napján a ceremóniától az esti party-ig.

Első osztályú olasz alapanyagok, rendkívül finom, részletgazdag kidolgozottság jellemzi a kézműves igényesség és a méretre szabottság érzésével.

Mix & Match

Esküvői megjelenésedet többféle szabású nadrág + mellény + zakó darabokból állíthatod szabadon össze, melyet a választható kiegészítők: sál, nyakkendő, csokornyakkendő, díszzsebkendő, nadrágtartó tesznek kompletté.

Személyes vásárlás

Esküvőpalota Andrássy út 43.

Gyere el és próbáld fel! Szeretettel várunk az Andrássy út 43-ban, ahol az öltönyök nagy része azonnal elérhető. Amennyiben esetleg nincs készleten a kért színben, fazonban – 1 hét alatt beszerezzük neked.

Online vásárlás

Vásárolj biztonságosan online

Rendeléskor válaszd ki a méretet é a színt. Segítségedre lehet ebben a méret segédlet.  A raktáron lévő öltönyöket 1-2 napon belül, a többit 7-10 napon belül szállítjuk ki GLS-sel. A megrendeléseket minden esetben külön visszaigazolja kollégánk a szállítás egyeztetése mellett.

Méretválasztó

Segítünk a méretekben

A szabásokhoz különböző méretek tartoznak – vásárlás előtt ellenőrizd le cm-eket is. Méretgaranciát biztosítunk minden rendelésre – díjmentesen cserélünk minden öltönyt. Bővebb információ ügyfélszolgálatunkon.

Időpont foglalás

Ha személyesen jönnél el hozzánk, foglalhatszt időpontot is – ilyenkor körülbelül egy órás időtartamban tanácsadó kollégánk segítségével a próba során kiválasztjátok kínálatunkból a megfelelő öltönyt, inget és kiegésztőket az esküvőre. 

  • Kényelmesen, jó zene mellett – egy pohár pezsgő társaságában ugye már nem is tűnik olyan rémisztő a procedúrának? 

Természeseten nyitvatartási időben, időpont foglalás nélkül is hasonló kiszolgálásban lesz részed, gyere bátran.

1061 Budapest, Andrássy út 43.  |  +36 70 417 0900