+ WhatsApp: +36 70 555 6685 💗 1054 Budapest, Báthory utca 4. hello@eskuvopalota-budapest.hu

Vőlegény ruházat Budapest szívében

Öltönyök széles kínálata| Méretre készítés | Prémium minőség

       

           

A vőlegény tökéletes megjelenése egy jól szabott öltöny szettnél kezdődik.

Manapság azt, hogy egy vőlegény milyen stílusú,  milyen színű öltözéket visel az esküvőn, sokkal szabadabban és nagyobb mozgástérrel tervezik meg a párok: a klasszikus színek (kék, szürke, fekete) mellett megjelentek az esküvő hangulatához illő extrább színek is.  A minőség, a szabás és a kényelem – mind fontosak ahhoz, hogy a vőlegény magabiztosan, jól érezze magát az esküvőjén. Az Esküvőpalotában megtalálható öltöny márkák kollekcióit kizárólag kifinomult anyagok, egyedi szabásvonal és kiemelkedő minőség jellemzi.

;

Miért gyere el hozzánk?

– kiváló minőségű, trendi öltönyökkel várunk

– a két forgalmazott márka kollekciói széles szín- és méretválasztékában általában mindenki megtalálja a megfelelő vőlegény ruházatot

– öltönyeinket házon belül méretre is tudjuk igény szerint igazítani

– méretre is készítünk öltönyöket, így teljesen egyedi megjelenésed is lehet

– az alagsorban kialakított vőlegény-birodalommal egy helyiségben van a férfimegőrzőnk, ahol a vásárlást összekötheted egy kis szórakozással is (autó-szimulátor, kényelmes kanapék, masszázsfotel stb.)

– minden esetben számíthatsz nálunk a kedves és szakszerű kiszolgálásra és természetesen vendégünk vagy egy kávéra, üdítőre vagy egy pohár pezsgőre

;

MANZETTI

Az A Manzetti vőlegény öltöny kollekció, amely háromrészes – zakó, nadrág, mellény – kivitelben és színben hozzáillő csokornyakkendővel vagy sállal tökéletes megjelenést biztosít az esküvődön. A Manzetti márka az olasz divat és olasz alapanyag tökéletes kombinációja, extrán karcsúsított, fiatalos, trendi fazonok jellemzik. Kínálatunkban már 139.900,-Ft-tól elérhetők a háromrészes öltönyök.

CARL GROSS

CARL GROSS prémium minőségű német márka, 1925 óta a férfi divatban nemzetközileg elismert családi vállalkozás.

Esküvői megjelenésedet többféle szabású nadrág + mellény + zakó darabokból állíthatod szabadon össze, melyet a választható kiegészítők (sál, nyakkendő, csokornyakkendő, díszzsebkendő, nadrágtartó) tesznek kompletté. Első osztályú olasz alapanyagok és rendkívül finom, részletgazdag kidolgozottság jellemzi. Minden darabjában fellelhető a kézműves igényesség, a méretre szabottság érzése.

A CARL GROSS almárkája a CG, amely hétköznapokra, alkalmakra és egy életre szóló ünnepekre kínál elegáns ruházatot férfiaknak.

Ugyanúgy, mint a fő márka, a CG is apró részletességgel kidolgozott, prémium minőségű alapanyagból készítve a legmagasabb vásárlói igényeket is kielégíti. A CG vonal darabjai lendületesebb, a test vonalát jobban követő szabással készülnek.

A különféle színben kapható esküvői öltönyökhöz olyan kiegészítők rendelhetők, mint a mandzsetta, a nadrágtartó, a díszzsebkendő, alkalmi ing. A mai modern esküvői igényeknek megfelelően a mellények, csokornyakkendők színben harmonikusan illeszkednek az öltönyökhöz.

YOUR OWN PARTY BY CG – CLUB OF GENTS

Öltönyök méretre

Konfekciós öltönyeink mellett, egyedi igényekhez igazodva öltöny készítést is vállalunk, ahol Te határozhatod meg az anyagot, színt és fazont, megvalósítjuk elképzeléseidet, hiszen  (természetesen a menyasszonyon kívül 🙂  Te tudod a legjobban, mire van szükséged, mi kényelmes Neked. Kizárólag egyedi kidolgozással, méretre készítünk öltönyöket made to measure szinten.