+ WhatsApp: +36 70 555 6685 💗 1054 Budapest, Báthory utca 4. info@eskuvopalota.hu

Carl Gross öltönyök -40%

Óriási kiárusítás a Férfimegőrző Öltönyszalonban, a készlet erejéig most -40% kedvezmény a Carl Gross öltönyökre! Siess, ne maradj le róla!

Vőlegény ruházat Budapest szívében

Öltönyök széles kínálata | Méretre készítés | Prémium minőség

       

           

A vőlegény tökéletes megjelenése egy jól szabott öltöny szettnél kezdődik.

Manapság azt, hogy egy vőlegény milyen stílusú,  milyen színű öltözéket visel az esküvőn, sokkal szabadabban és nagyobb mozgástérrel tervezik meg a párok: a klasszikus színek (kék, szürke, fekete) mellett megjelentek az esküvő hangulatához illő extrább színek is.  A minőség, a szabás és a kényelem – mind fontosak ahhoz, hogy a vőlegény magabiztosan, jól érezze magát az esküvőjén. Az Esküvőpalotában megtalálható öltöny márkák kollekcióit kizárólag kifinomult anyagok, egyedi szabásvonal és kiemelkedő minőség jellemzi.
A fotón Telegdy Ádám olimpikon úszó látható egy egyedi készítésű öltönyünkben

;

Miért érdemes eljönni hozzánk?

– kiváló minőségű, trendi öltönyökkel várunk
– a többféle kollekció széles szín- és méretválasztékában általában mindenki megtalálja a megfelelő vőlegény ruházatot
– öltönyeinket házon belül méretre is tudjuk igény szerint igazítani
– az alagsorban kialakított vőlegény-birodalommal egy helyiségben van a férfimegőrzőnk, ahol a vásárlást összekötheted egy kis szórakozással is (autó-szimulátor, kényelmes kanapék, masszázsfotel stb.)
– minden esetben számíthatsz nálunk a kedves és szakszerű kiszolgálásra és természetesen vendégünk vagy egy kávéra, üdítőre vagy egy pohár pezsgőre

;

MANZETTI

 A Manzetti vőlegény öltöny kollekció négy/ötrészes kivitelben – zakó, nadrág, mellény, csokornyakkendő/sál, díszzsebkendő tökéletes megjelenést biztosít az esküvődön. A Manzetti márka az olasz divat és olasz alapanyag tökéletes kombinációja, extrán karcsúsított, fiatalos, trendi fazonok jellemzik és kedvező áron elérhető!

CARL GROSS

CARL GROSS prémium minőségű német márka, 1925 óta a férfi divatban nemzetközileg elismert családi vállalkozás.

Esküvői megjelenésedet többféle szabású nadrág + mellény + zakó darabokból állíthatod szabadon össze, melyet a választható kiegészítők (sál, nyakkendő, csokornyakkendő, díszzsebkendő, nadrágtartó) tesznek kompletté. Első osztályú olasz alapanyagok és rendkívül finom, részletgazdag kidolgozottság jellemzi. Minden darabjában fellelhető a kézműves igényesség, a méretre szabottság érzése.

A CARL GROSS almárkája a CG, amely hétköznapokra, alkalmakra és egy életre szóló ünnepekre kínál elegáns ruházatot férfiaknak.

Ugyanúgy, mint a fő márka, a CG is apró részletességgel kidolgozott, prémium minőségű alapanyagból készítve a legmagasabb vásárlói igényeket is kielégíti. A CG vonal darabjai lendületesebb, a test vonalát jobban követő szabással készülnek.

A különféle színben kapható esküvői öltönyökhöz olyan kiegészítők rendelhetők, mint a mandzsetta, a nadrágtartó, a díszzsebkendő, alkalmi ing. A mai modern esküvői igényeknek megfelelően a mellények, csokornyakkendők színben harmonikusan illeszkednek az öltönyökhöz.

YOUR OWN PARTY BY CG – CLUB OF GENTS